Instrucțiuni de ardere

Tăiați fitilul la 6mm înainte de fiecare aprindere. A nu se arde mai mult 3-4 ore la rând, asigurați-vă că ceara topită ajunge până la marginea recipientului lumânării înainte de stingere, acest lucru va ajuta la prevenirea efectului de „tunelare” și este deosebit de important în timpul primei arderi. Așezați și ardeți întotdeauna lumânarea pe o suprafață rezistentă la foc. Vă sfătuim să nu ardeți lumânarea mai mult decât timpul maxim de ardere recomandat. Păstrați lumânarea curată, liberă de orice materiale străine, inclusiv reziduri de fitil sau chibrite.

Cum sting lumânarea?

Vă sfătuim să utilizați capacul din lemn pentru a stinge lumânarea. Acest lucru va împiedica fitilul să se deplaseze din centru, maximizând astfel timpul de ardere a lumânării. Nu vă recomandăm să suflați în lumânare, deoarece ceara lichidă vă poate stropi și fitilul poate continua să ardă și să emită o cantitate mică de fum – ceea ce este perfect natural atunci când stingeți o lumânare suflând mai degrabă decât folosind un capac. Odată ce lumânarea este stinsă, lăsați ceara să se solidifice și apoi urmați sfaturile de depozitare a lumânărilor de mai jos.

Cum o depozitez?

Când depozitați lumânări, este important să luați în considerare siguranța în primul rând. Lumânările sunt extrem de inflamabile, ceea ce înseamnă că este esențial să le păstrăm departe de orice sursă potențială de căldură sau aprinderi. Acestea nu trebuie ținute la îndemâna animalelor de companie sau a copiilor. Pentru a păstra lumânările în starea lor inițială, este de asemenea important să le păstrați într-un mediu uscat și răcoros, la temperatura camerei sau o temperatură mai mică. Temperaturile mai ridicate vor face ca lumânările să se înmoaie sau să se topească complet.