FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este ceara de soia?

Derivată din soia, ceara de soia este un ulei vegetal hidrogenat care se solidifică la temperatura camerei și este fabricată din aceeați sursă ca și tofu. După ce sunt recoltate, boabele de soia sunt curățate, decorticate și rulate în fulgi. Ceara de soia nu conține nimic artificial și îndeplinește mai multe cerințe conform reglementărilor federale care o clasifică drept arsură curată.

Ce fel de fitil folosiți?

Fitilele noastre sunt fitile de bumbac împletite, fără coroziune, nedirecționale, cu un filament de hârtie special țesut în jurul lor. Această configurație este concepută pentru a promova o acțiune capilară maximă și consistentă.

Lumânările voastre conțin și parafină?

Nu, lumânările Home Candles sunt turnate cu ceară de soia, 100% naturală, iar procesul de creare a acestora nu include și parafină sau alți aditivi.

Pot plasa și comenzi telefonice?

Da, pot fi plasate si comenzi telefonice. Intervalul orar în care ne gasiți telefonic este 09:00 – 18:00.

Pot anula sau modifica o comandă?

ANULAREA COMENZII

Da, comanda poate fi anulată, dar nu mai târziu de predarea acesteia curierului sau după ce aceasta a parăsit deja depozitul nostru.

MODIFICAREA COMENZII

Comanda plasată nu mai poate fi modificată. Ce puteți face însă, este să ne contactați telefonic sau prin formularul de contact, iar noi vom anula sau vom modifica comanda în funcție de dorința dvs.

FORMULAR DE CONTACT

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU ORICE ÎNTREBARE