Lumânări parfumate

Lumânările parfumate și starea de spirit

Home Candles - 9k=

Lumânari parfumate - schimbă-ți starea de spirit

După cum probabil ați experimentat, simțul mirosului este strâns legat de modul în care vă simțiți. Dacă vă asociați ceașca de ceai de dimineață cu citirea știrilor sau mirosul de cafea cu munca grea la un termen limită, o lumânare parfumată poate avea un efect similar și vă ajuta să vă schimbați starea de spirit. Cu atât de multe tipuri de mirosuri diferite, veți găsi cu siguranță o aromă care va crea orice atmosferă pe care o vizați: liniștită, energizată, romantică, relaxantă, etc.

IASOMIE

Uneori trebuie să acordați 100% atenție la ceva – fie că este vorba despre o persoană, un loc sau un eveniment. Ori de câte ori este cazul, puteți folosi parfumul de iasomie pentru a vă spori vigilența.

Cercetătorii au descoperit că mirosul de iasomie ar putea crește o stare de dispoziție pozitivă și activitatea undelor beta ale creierului.

PORTOCALĂ

La fel ca alte parfumuri de citrice, parfumul de portocală te trezește și îți dă energie. Deci, dacă vă simțiți somnoros, leneș sau slab, ridicați-vă aprinzând lumânări parfumate cu aromă de portocală.

VANILIE

Ai observat că parfumul neted de vanilie te face să te simți relaxat sau chiar senzual? Parfumul dulce s-a dovedit a avea un efect puternic asupra unei bune dispoziții.

Un alt beneficiu ascuns al lumânărilor cu parfumuri dulci: acestea reduc pofta de dulce. Aprinde o lumânare cu nucă de cocos sau vanilie după cină și nu vei mai pofti la desert.

SCORȚIȘOARĂ

Trebuie să vă reorientați pentru o întâlnire după-amiaza? Un studiu a găsit o legătură între mirosul de scorțișoară și o atenție mai bună.

Păstrați o lumânare de scorțișoară pe birou și inspirați aroma picantă pentru a vă ascuți mintea. Vă poate intensifica concentrarea și vă poate ajuta să vă concentrați mai bine.

PIN

Imaginați-vă că vă plimbați printr-o pădure de pini, cu puțuri de lumină licărind prin baldachin și mirosul lemnos care vă umple simțurile. Nu este o surpriză natura este un mare relaxant, dar știința sugerează că nu trebuie să vă luați o vacanță pentru a profita de beneficiile. Un studiu a arătat că mirosurile pădurii de pini pot reduce stresul și pot promova sentimentele unei mai bune stări de bine.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *