Lumânări parfumate

Ce este ceara de soia?

Home Candles - 2Q==

Cine a descoperit ceara de soia?

Michael Richards, un producător de lumânări, a descoperit ceara de soia în 1991. Michael căuta o alternativă ieftină la ceara de albine. În timp ce experimenta diferite tipuri de produse vegetale, el a descoperit în cele din urmă o modalitate relativ ieftină de a crea ceară din ulei de soia. Invenția sa a pregătit calea pentru un nou tip de lumânare, care ardea mai curată decât parafina și era mai puțin costisitoare de produs decât multe alternative.

Cum este produsă ceara de soia?

Ceara de soia este ceară vegetală derivată din uleiul de soia și este utilizată în principal în lumânări. După ce sunt recoltate, boabele de soia sunt curățate, crăpate, decorticate și rulate în fulgi. Din acești fulgi se extrage uleiul pentru a fi apoi hidrogenat. Uleiul de hidrogenare este procesul de conversie a unora dintre acizii săi grași de la nesaturați la saturați, ceea ce ridică punctul de topire al uleiului până unde este solid la temperatura camerei. Rezultatul final este ceara de soia!

De ce folosim ceară de soia în lumânările noastre?

Lumânările noastre conțin 100% ceară de soia. Multe lumânări conțin o anumită cantitate de parafină sau ceară de albine, din cauza punctului de topire relativ scăzut al cerii de soia. Adăugarea altor ingrediente la lumânările de soia împiedică topirea lor pe timp cald. Folosind ceară naturală de soia, care este un produs natural, lumânările noastre și producția lor sunt ecologice. În plus, plantele de soia nu sunt cel puțin rare, astfel încât ceara de soia este complet regenerabilă.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *